ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar jeneratörü 11

Soma Belediyesi

10- Başkanlığa gelen yazı ve belgelerin ilgililere dağıtımını gerçekleştirir. 3-Yazı İşleri Müdürlüğünün Harcama Yetkilisi ve Müdürlük personelinin disiplin amiridir. Madde 6-Yazı İşleri Müdürlüğü Belediye Başkanına veya görevlendireceği Başkan Yardımcısına bağlıdır. Madde 5- Yazı İşleri Müdürlüğünün Personel yapısı aşağıda belirtilen şekildedir. A) Müdürlüğe gelen tüm evraklar toplanıp konularına göre dosyalandıktan sonra Müdüre iletilir.

  • J) Müdürlüğün çalışmalarıyla ilgili plan ve programları yapar ve çalışmaların programa uygunluğunu sağlar.
  • B)Pazar Ekibi; İlçe genelinde kurulan Pazar yerlerinde kış ve yaz saatlerine uygun olarak görev yapacaktır.
  • MADDE 12- (1) İnceleme ve değerlendirilmesi özel bilgi ve yetenek isteyen konuların varlığı halinde konu, uzman kurum ya da kişilere müfettişçe incelettirilir.
  • Ğ)Kalite hedeflerini belirlemek, revize etmek ve üst makama onaylatmak.

(a) Görevi gereği kendine havale edilen işleri mevzuat esaslarına göre yapmak veya yaptırmak. (b) Görevde Yükselme Yönetmeliği ve diğer yürürlükteki ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımak. (b)-Soma Belediyesi bünyesinde bulunan diğer birimlerin elektrik ile ilgili tevdi edilen işleri yapmak. (a)-İmalatı Soma Belediyesi tarafından yapılarak kesin kabulü gerçekleştirilmiş ve belediyenin görev alanı ve yetkisi kapsamındaki yerlerin (bina. tesis, park, bahçe, mezarlık, spor sahaları vb.) elektrik arıza, bakım ve onarımlarını yapmak. (e)-Kış mevsimi dolayısıyla yollarda oluşan üstyapı sorunlarını tespit ederek, olumsuzlukları hızlı birşekilde gidermek. (d)-Tespit edilen ihtiyaca göre hazırlanmış olan iş programının yürütülmesini sağlamak, Görülen aksaklıkları vakit geçirmeden amirine iletmek ve gerekli tedbirin alınmasını sağlamak. (c)-İhtiyacı tespit ederek teknik şartnameyi hazırlanmak, yaklaşık maliyetin tespit edilmesini müteakip teknik ve idari şartnameleri, ihale onay belgeleri ile ilgili olarak gerekli hazırlıkları yapmak.

K)Üst makamlarca verilecek benzeri nitelikteki diğer görevleri yerine getirmek. K)Mevzuatın gerektirdiği diğer görevlerin yürütülmesini sağlamaktır. I)Belediye Encümenince verilen yıkım kararlarının uygulanmasına yönelik, yasal sürelerde yasal işlemlerin sonuçlandırılmasını sağlamak. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Belediye Başkanı veya Görevlendireceği Başkan Yardımcısına bağlı olarak görev yapar. (2) Bu yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren, daha önce çıkarılmış olan Mali Hizmetler Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 16- Belediyenin ödenek aktarılmasına ilişkin işlemleri ilgili yasal düzenleme ve sınırları içinde Müdürlük tarafından yürütülür. MADDE 14- (1) Bütçe hazırlık çalışmaları Müdürlüğün koordinasyonunda yürütülür.

MADDE 20- (1) Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavını yapacak komisyon; Başkanın onayı ile Kurul Müdürünün başkanlığında, Kurul Müdürünün önerisi ile görevlendirilecek dört müdür veya müfettiş olmak üzere beş üyeden oluşur. Zorunlu sebeplerden dolayı görev yapamayacak başkan dışındaki asil üyelerin yerine geçmek üzere, aynı usulle dört yedek üye tespit edilir. (2) Müfettişlerin görev, yetki ve sorumlulukları aşağıda gösterilmiştir. A)Personel,  bu  Yönetmelikte  belirtilen  iş  ve  işlemleri  mevzuat  çerçevesinde,  emir  ve talimatlar doğrultusunda gereken özen ve sürati göstererek yapmak. K)Geçici  süre  görevde  bulunamayacağı  dönemlerde,  müdürlüğe  tayin  şartlarını  haiz olan personelden birini müdürlüğe vekâlet etmek üzere belirlemeye ve Başkanlık Makamına onaya sunmaya yetkilidir.

C)Çalışmaların verimli şekilde yürütülmesini sağlamak için gerekli tedbirleri almakta müdürü ile birlikte hukuki sorumludur. B)Çalışmaların verimli şekilde yürütülmesini sağlamak için gerekli tedbirleri almakta müdürü ile birlikte hukuki sorumludur. K)Bütün personelin bu Yönetmelikte belirtilen görevlerini verimli, uyumlu ve en iyi şekilde yapmasını sağlamak. A)Büro Amirliği; Dış Kurumlardan gelen evrak, birim müdürlüklerden gelen evrak, beyaz masa ve ilan/çağrı merkezinden gelen evrak ile vatandaşların şikayet dilekçelerini almak, yazışmaları yapmak. 13)Bilgi edinme yasası çerçevesinde müdürlükten istenen bilgiyi yasanın belirlediği sürede hazırlatarak gerekli yerlere iletmek konularında Zabıta Müdürü ile koordineli çalışır, Amirlerinden aldığı iş ve işlemleri yerine getirir. (2)Belediye zabıtası amir ve memurları, görevlerine ilişkin kanun, tüzük, yönetmelik ve emirleri bilmekle, hizmetlerini bunların hükümleri dairesinde yapmakla ve görevlerin yerine getirilmesi sırasında birbirlerine yardım etmekle yükümlü ve sorumludurlar. 1)Belediye sınırları içinde beldenin düzenini, belde halkının huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belediye zabıtasınca yerine getirileceği belirtilen görevleri yapmak ve yetkileri kullanmak. MADDE 2 – (1) Bu yönetmelik, Zabıta Müdürlüğünün kuruluş, görev, çalışma usul ve esaslarını kapsar. (4)  Arşivdeki evrakların saklama süreleri ve imha temrinleri için planlama yapılarak süresi gelen evraklar mevzuata uygun olarak imha edilir.

MADDE 16 -(1) Müdürlüğün Valilik-Kaymakamlık, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile yapacağı her türlü yazışma Müdür’ün parafı ile Belediye Başkanı veya görevlendireceği Başkan Yardımcısının imzası ile yürütülür. Özel ve tüzel kişilerle yazışmalar Müdür tarafından tek başına yapılabilir. B)Ancak Belediye menfaatlerinin temini bakımından Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli görülen hallerde bilgi verilmek suretiyle dava konusunun genişletilmesi, türünün değiştirilmesi ya da dava açılmaması konusunda talep eden birim yazılı olarak uyarılır. C)Müdür tarafından kendilerine havale edilen, yargı organlarında açılmış ve açılacak her türlü dava ve icra takiplerinde Belediye Başkanlığını temsil ederek, Belediye hak ve alacaklarının iddia, savunma ve yürütülmesini sağlar, duruşma ve keşiflerde hazır bulunurlar. F)Diğer Müdürlüklerle koordinasyonu sağlar, yasalarla verilen her türlü ek görevi yapar. I) Gayri sıhhi müesseseler sınıfındaki işyerlerinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları başvurularının kabul edilmesi, gerekli evrakların istenmesi işyerlerinin ruhsatlandırılması veya reddedilmesi ile ilgili tüm yazışmaları yapmak. H) Sıhhi müesseseler sınıfındaki işyerlerinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları başvurularının kabul edilmesi, gerekli evrakların istenmesi, ruhsatların düzenlenmesi veya reddedilmesi ile ilgili tüm yazışmaları yapmak. C) Gelen ve giden tüm evrakın kontrol etmek ve muhafazasını sağlamak ve denetlemek. A) Müdürlük tarafından birime havale edilen evrakları yazışma kurallarına uygun olarak hazırlayıp imzaya sunmak.

Itimler, genel denetim programları öncesinde Kurul Müdürlüğünce tespit edilir. (2) Müfettişler görev alanlarıyla ilgili konularda inceleme ve araştırma yapmak ve mesleki bilgilerini artırmak üzere belirli bir süre için Kurul Müdürlüğünün önerisi ve Başkanın onayı ile yurt dışına gönderilebilir. (4) Aynı tarihte yapılan mesleğe giriş sınavını kazananların kıdem sıralaması sınav başarı notuna göredir. Aynı tarihli yeterlik sınavında başarılı olanların kıdem sıralaması alınan yeterlik notuna göredir. Yeterlik notunun yüksekten düşüğe doğru sıralamasıyla elde edilen kıdem sıralamasında, yeterlik notu aynı olanların müfettiş yardımcılığında ve daha önceki memuriyette geçen süreleri dikkate alınır.

ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar jeneratörü 11
Scroll to top